mk flag go to the original language article
This article has been translated by Artificial Intelligence (AI). The news agency is not responsible for the content of the translated article. The original was published by MIA.

Skopje – Premierminister Kristijan Mickoski mødtes i morges i Ohrid med den ungarske premierminister Viktor Orbán, som ankom i går på et officielt besøg i Nordmakedonien.

– Jeg havde et frugtbart og venskabeligt møde med min ungarske kollega Viktor Orbán. Historien vidner om vores fælles stræben efter fred, velstand og samarbejde. Ungarn var i fortiden en af vores første partnere, der anerkendte de makedonske stræben efter uafhængighed og suverænitet. I årenes løb er de politiske og økonomiske bånd mellem vores lande blevet dybere, og dagens møder bekræfter blot vores strategiske alliancer. Ungarn er ikke kun vores partner på den europæiske scene, men også et eksempel på, hvordan en nation kan balancere national suverænitet med global integration, skrev Mickoski på “Facebook”.

I Ohrid blev der i dag også afholdt et mellemstatsligt møde, og ifølge dagsordenen var der planlagt en rundvisning i byen, et besøg i Vor Frue Perivlepta kirken, det antikke teater og klosterkomplekset Saint Naum, samt blomsterlægning ved monumentet til Saint Cyril og Methodius af premierministrene Mickoski og Orbán. (27. september)