sq flag go to the original language article
This article has been translated by Artificial Intelligence (AI). The news agency is not responsible for the content of the translated article. The original was published by ATA.

Europakollegiet er klar til at åbne dørene for første gang i Tirana ved at byde de første 31 udvalgte studerende velkommen til at følge masterstudierne.

Alt er klar til at modtage studerende fra Albanien, regionen og Europa fra den sidste uge i august, hvilket markerer starten på et nyt kapitel inden for højere uddannelse i Albanien.

Den albanske minister for uddannelse og sport, Ogerta Manastirliu sammen med rektoren for Europakollegiet, Federica Mogherini besøgte det første hjem for Europakollegiet i bygningen “Liria”.

Under dette besøg besøgte de kollegiets moderne faciliteter og mødtes med administrative personale, som er begyndt at arbejde for at sikre et succesfuldt akademisk år for studerende fra landet, regionen og Europa i dette første år af Europakollegiet i Tirana.

Åbningen af den første campus af Europakollegiet i Tirana markerer ikke kun et strategisk partnerskab mellem Albanien og europæiske institutioner, men åbner også store muligheder for studerende og akademikere fra Vestbalkan, Den Europæiske Union og videre.

Studieprogrammerne, som Europakollegiet tilbyder her i Tirana, er af samme standard som dem på kollegiet i Brugge, og sikrer høj undervisningskvalitet og et rigt multikulturelt og internationalt miljø for de studerende.